RUTES BTT: PREHISTÒRIA A SERRALADA LITORAL

El passat 16 de març, i seguint amb les rutes programades pels alumnes de CAFEMN, el grup es va enfrontar a la duresa de la Serralada Litoral. Un parc amb cims de molt poca alçada però amb uns desnivells impressionants.  Un total de 4 hores a sobre de la bicicleta, comptabilitzant 30 quilòmetres i un desnivell acumulat positiu de 1130 metres. La ruta no es va poder finalitzar per manca de temps i cansament de bastants clients.

En aquesta ruta es cercava el binomi ACTIVITAT FÍSICA – HISTÒRIA, és a dir, mitjançant l’activitat física coneixíem la història dels nostres avantpassats. Vam poder veure el pas de l’home prehistòric per aquesta zona: Castell de Sant Miquel, Dolmen de Castellruf, Poblat Ibèric de Castellruf, Dolmen de Can Gurri, Dolmen de la Roca d’en Toni i Menhir de Castellruf, que per la seva conservació va ser baixat al poble de Santa Maria de Martorelles.

La nostra destinació final era la Ermita de Sant Mateu del Bosc, documentada a l’any 993. Però, ens vam quedar al Dolmen de Castellruf, com a últim monument visitat.

Javi Molina


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>