Ho hem aconseguit totes i tots!

Hem superat el primer trimestre, i podem dir que el balanç ha estat força positiu. El centre s’ha hagut d’adaptar a la situació, els canvis han estat molts, i diversos, i han requerit un gran esforç de tota la comunitat educativa, sempre amb l’objectiu de garantir la seguretat de totes i tots.

Hem alterat els horaris amb les entrades i sortides esglaonades, aconseguint que el moviment en el centre sigui molt més ordenat i sense aglomeracions. Aquesta mesura està funcionant molt bé, i és per això que no podem baixar la guàrdia, hem de continuar respectant els trams d’entrada i sortida de cada nivell, essent puntuals.

Els patis també són diferents aquest curs, cada nivell en una zona determinada i amb sortides i entrades esglaonades. En aquest cas, s’ha de dir, que ha estat una mica més difícil, però hem de continuar treballant per aconseguir acomplir l’objectiu.

Les aules han estat ventilades, és primordial, però això ha fet que passem una mica més de fred i comença a ser molt habitual veure com molts porteu mantetes. Trobarem l’equilibri, però no podrem deixar de ventilar-les.

Hem patit confinaments de diversos grups, alguns més d’un cop. Algunes setmanes han estat crítiques, però l’hem anat superant. Ens hem anat familiaritzant amb les proves PCR al centre, els alumnes de 2n d’ESO ja són uns autèntics experts.

A batxillerat i Cicles formatius hem hagut de posar en marxa un model híbrid, haguéssim preferit no haver de fer-ho, però mica en mica hem anat adaptant les classes al nou model, ara, fins  i tot, hi ha matèries que li troben avantatges enfront del model presencial.

Els i les professores hem fet un gran esforç per portar a terme tots aquests canvis, per aconseguir que l’impacte dels confinaments i del model híbrid sigui el mínim possible en els nostres alumnes.

No ens agraden les mascaretes, no ens permeten veure’ns les cares, els somriures, però som conscients de la seva necessitat i som molt curosos en el seu us.

Com aspecte positiu, aquest trimestre hem pogut veure classes de matemàtiques, de català, de cultura i valors, … al pati i al bosquet, reforçant que una classe és molt més que una aula.

Continuem treballant per avançar en tots aquells aspectes que hem identificat com actuacions a revisar i millorar.

Hem comptat amb el suport i el recolzament de les famílies, en especial de l’AMPA de l’institut. No dubtem que la clau de l’èxit ha estat la implicació i compromís de tota la comunitat educativa, alumnes, famílies, professorat, PAS, per poder tenir el nostre institut obert i poder avançar junts.

A la tornada de les vacances de Nadal, us demanem que tornem amb el convenciment que només amb la corresponsabilitat de tots nosaltres podrem garantir un bon i millor 2n trimestre!

Gràcies a totes i tots per haver fet possible aquest primer trimestre!

Seguim sempre endavant!

Una abraçada,


5 comentaris

 1. Mari Angeles Cánovas Prados

  👏👏👏👏👏👏 Enhorabuena…os deseo lo mejor a tod@s, así lo conseguiréis, vamos a por el segundo trimestre, pero antes vamos a por un descanso, felices fiestas 💪💪💪💪😘😘😘

  1. Carme Compte Escura

   Gràcies a vosaltres per la vostra gran feina i el vostre esforç, si no no hagués estat possible, ara toca descansar i recollir forçes per un 2021, que esperem porti solucions!!
   Hem après a somriure amb els ulls.
   BONES FESTES!!

 2. José Cabrera Lozano

  Moltes gràcies per la feina que feu. Els alumnes no sempre ho posen fàcil, tot i que els hi esteu entregant un tresor per al seu futur, peroò no ho saben moltes vegades. La vostra implicació i paciència es increïble.

  Bon Nadal a tota la comunitat educativa del INS Vicens Plantada.

 3. Elena Arjona Fernández

  Enhorabuena chic@s!!
  Menuda despedida de instituto estáis teniendo, sois unos cracks!!
  Animo que con este bicho acabamos!!
  Vamos a tomarnos un respiro y a por el segundo trimestre 💪💜

 4. Inma Gómez

  Felicidades a todos y todas, habéis hecho un gran esfuerzo y sobretodo felicitar a todos los chicos y chicas por trabajar duro y salir adelante.
  Felices fiestas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>