El Síndic personer ens explica com defensa als molletans

El passat 16 de Desembre, els mediadors de 3r d´ESO van rebre la visita de Lluís Martínez Camps, actual Síndic Personer, i figura defensora dels molletans davant les incidències que poden esdevenir amb l´ajuntament i l´administració municipal.

Lluís ens va explicar les diferents figures defensores del ciutadà davant de les injustícies que poden patir per part de l’administració pública. Ens va diferenciar entre les funcions del “defensor del pueblo”, el síndic de greuges o el mateix síndic Personer.

També ens va exposar de manera propera quines són les seves funcions com a figura de mediació entre els ciutadans i l’ajuntament de la ciutat o les entitats municipals. Això com les principals queixes o demandes dels nostres ciutadans, el procediment a seguir en cas de fer una demanda i el procés que es dur a terme per resoldre aquestes peticions.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>