Trajectòria de Projectes a 1r d’ESO

Vam acabar el primer trimestre amb la cloenda d’una  primera part dels nostres projectes de 1r d´ ESO. Durant el primer trimestre hem après moltes coses noves d’ençà que vam començar aquell llunyà 12 de setembre. En la franja de treball globalitzat hem fet diferents  projectes: Mira qui sócExplorem el territori. L’epíleg fins després de vacances de Nadal l’ha  posat el projecte de l’Antàrtida. Un projecte que ens ha permès  descobrir un espai remot, de naturalesa en estat pur. Hem explorat la seva biodiversitat, hem parlat sobre el desglaç i els seus efectes en el medi ambient, el procés de la capa d’ozó i la planificació d’un turisme sostenible, hem conegut els primers expedicionaris i científics.

Finalment, hem creat un simposi sobre l’Antàrtida per donar a conèixer les nostres experiències d’aquest continent tan singular.

Durant el  2n.trimestre seguirem amb nous projectes i noves expectatives!!!

Equip TGV 1 ESO

TGV “Explorem el territori”
TGV “Antàrtida”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>