Primer Cinema: creació de curtmetratges muts

El projecte educatiu Primer Cinema, de la Fundació “la Caixa” dins del programa d’Art i Creativitat del Consorci d’Educació de Barcelona, té com objectiu gaudir de la iniciació a l’art cinematogràfic, a l’educació audiovisual, i també a la ciutadania digital.

Primer Cinema és una invitació a iniciar-se en la creació audiovisual a través del primer cinema: el cinema mut, que amb un llenguatge assequible i molt visual, és el mitjà idoni per descobrir els elements essencials que intervenen en el llenguatge audiovisual, i començar a jugar-hi i a crear, en una aventura col·lectiva que va de la imaginació a la pantalla.

Aquest projecte recull la metodologia de Participa Méliès per crear de forma àgil i senzilla un curtmetratge mut en vídeo. A continuació podeu veure les creacions del nostre alumnat de 3r d’ESO on també s’ha treballat l’època Barroca a través de l’art.

Esperem que gaudiu dels vídeos!

Silvia i Marcela 


 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>