Aviat comença la preinscripció: Ens presentem!

Portem ja unes setmanes confinats, aprenent des de casa i ha arribat el moment de la preinscripció. Volem que coneixeu la nostra manera de fer i ser. En aquesta notícia trobareu enllaçats els següents documents:  “Institut Verdaguer en 15 preguntes”, el Projecte Educatiu de Centre (PEC) i els vídeos: “Benvinguda a l’institut Verdaguer” i “Els alumnes prenen la paraula”.

 

 

 

 

 

4 comentaris

 1. YURI FUKUHARA

  He aputado para venir a visitar puertas abiertas del dia 3 de marzo, pero nuestra hija hace curso 5er, todavia falta 1 año mas antes de ESO. Pero nos gustaria empezar a viisitar a ver ESO. Espero que no sea problema….
  Muchas gracias,

  Yuri Fukuhara

  1. MARTA

   Hola,
   como sabeis los centros educativos estamos cerrados, de todos modos, hemos puesto a vuestra disposición información en la web. Podeis consultar la noticia de puertas abiertas virtuales.
   a la vuelta del cierre, quedamos a vuestra disposición.
   Saludos cordiales,

   Marta Vidal
   directora

  1. MARTA

   Hola,
   ara degut a la crisi actual estem tancats. Malgrat alxò podeu trobar informació de l’institut al web del centre, hi ha unes portes obertes virtuals amb informació sobre com som i com treballem.
   A la tornada del confinament, seguim a la vostra disposició.
   Salutacions,

   Marta Vidal
   directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>