Els reptes de la Reina Verdastoltes

El Carnaval és una festa que ja celebraven fa molt de temps els jueus, els grecs i els romans. Una festa que al llarg de la història s’ha intentat prohibir moltes vegades pel seu component pagà encara que està molt relacionada amb la tradició cristiana.

La paraula “Carnaval” deriva de l’expressió llatina “Carn-val”, que ve a significar “adéu a la carn”, un comiat dels plaers, per això en aquests dies la gent tractava de no privar-se de qualsevol plaer, buscant la satisfacció dels sentits i del cos en unes festes que celebraven els Romans denominades “Saturnals”.

El dimarts passat ens va deixar una nota a l’institut la Reina Verdastoltes!  La nostra particular versió femenina del Rei Carnestoltes, una fusió de les paraules Carnestoltes i Verdaguer. Aquesta nota contenia uns reptes per a la setmana de carnaval. A continuació podeu veure un resum fotogràfic.

Eva Écija

 

 

 



		
		

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>