Descobrim l’art del Parc de la Ciutadella

En aquest primer trimestre els alumnes de 2n d’ESO hem treballat un projecte sobre l’Art al Parc de la Ciutadella.

Sovint ens passegem pel parc sense fixar-nos massa en aquests tresors amagats. Amb aquest projecte hem anat descobrint les escultures i els edificis que s’ubiquen en el parc, hem conegut la seva història, els seus autors, els materials de què estan fets i l’estil arquitectònic dels edificis.

Vam començar el projecte amb un joc de pistes que ens va portar a descobrir algunes de les escultures i edificis principals del parc de la Ciutadella.

Després ens vam convertir en historiadors i, després de documentar-nos, vam haver de fer un reportatge d’un d’aquests edificis i  la fitxa tècnica d’una de les escultures.

Finalment, vam aprendre a fer ressenyes al Google Maps, vam ubicar l’escultura i l’edifici que havíem treballat en el mapa i vam escriure les ressenyes corresponents en català, castellà i anglès.

Sara Gràcia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>