Celebrem Carnaval 2023!

Divendres 17 de febrer a l’institut vam celebrar Carnaval envoltats de música i colors.

Enguany la temàtica de les disfresses ha estat el cinema, així que feia setmanes que totes les classes vam posar fil a l’agulla per pensar quina pel·lícula voldríem fer.

El temps va passar molt ràpid i, en un tres i no res, ens vam plantar en el 17 de febrer, dia de la celebració. A les 10 h, a l’alumnat de 1r d’ESO l’esperava una sorpresa: una fira medieval que els havien muntat els companys de 2n d’ESO! Quina passada!!! Ja a les 12 h, tots els grups vam baixar al pati i vam seure al voltant de l’escenari, que ja era ple d’instruments preparats per ser tocats. Primerament va sortir la Riborquestra, la qual ens va animar molt i, després de diverses presentacions de peces musicals, van arribar les comparses. Alguns grups li havien dedicat més temps que d’altres, però la majoria ho van fer molt bé i, això sí, tots estàvem molt nerviosos!!!

Després de molta alegria, emoció i molts riures, vam acabar amb l’última actuació de la jornada, la de l’Aula d’acollida -la meva classe!- i una última cançó de la mà de la Riborquestra: Devuélveme a mi chica de Los Hombres G.

Mentre sonava la música, el jurat es reunia per deliberar; van ser pocs minuts, però se’ns van fer eterns pels nervis de l’espera!!! I, finalment, va arribar el veredicte: l’aula d’acollida, guanyadora!!! Vam fer-nos una foto de grup i ens van lliurar un diploma molt bonic. Realment, va ser un dia molt especial!!!

Doménica Bravo, Aula d’acollida 3r d’ESO



Actuacions per ordre d’aparició:

 



 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>