Ajuda’ns a construir l’arbre de Nadal!

Si us plau, porteu cartrons de rotllos de paper de vàter i deixeu-los a la caixa que trobareu a l’entrada de l’institut.

Aquest curs volem reutilitzar els tubs de cartó dels rotllos de paper higiènic per a convertir-los en el nostre arbre de Nadal i així contribuir a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 12 (Producció i consum responsable).

Reutilitzar vol dir allargar la vida d’un producte, el mateix que evitar que aquest es converteixi en residu. Tant la gestió de residus com la producció d’objectes tenen molts impactis ambientals associats, entre ells l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, especialment CO2 i, per tant, contribueixen a produir l’efecte hivernacle que és la causa del canvi climàtic.

L‘Agenda 2030 exigeix canviar l’actual model de producció i consum cap a una economia circular, la qual cosa implica portar a efecte el mantra de «fer més amb menys»: amb menys recursos, amb menys despesa energètica i amb menys residus.

L’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 12 (ODS 12) s’encarrega d’assegurar la producció i el consum responsables. La societat actual ha de fer una recomposició del seu model de producció i consum per a disminuir la seva petjada ecològica.

Admin

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>