La promoció 2021-22 de 2n de batxillerat es gradua!

El dimarts 31 de maig a les cinc de la tarda, l’alumnat de 2n de batxillerat, acompanyat de les seves famílies, va celebrar la seva festa graduació. Després d’un llarg recorregut de 6 anys per l’institut arribava el moment d’acomiadar-se perquè ara toca seguir camins diferents. 

Tots venien molt elegants perquè l’ocasió s’ho mereixia. Van pujar a la sala d’actes i allí el seu tutor, Toni Falcó,  els va llegir un emotiu discurs ple de records compartits i de bons desitjos que esperem que vegin acomplerts. 

Després de lliurar les orles a cadascú, vam fer una darrera foto de grup a les emblemàtiques escales de l’institut que han pujat i baixat tantes vegades. 

Per acabar, no hi podia faltar la música, acompanyada d’un berenar lleuger i refrescant. 

Ha estat un plaer compartir amb tos ells coneixement, experiències, anècdotes, confidències, complicitats, alegries i dificultats. 

Parafrasejant la lletra de dues cançons de Txarango i Doctor Prats que vam triar per amenitzar la festa, us desitgem a cadascú de vosaltres: 

Que trobeu tot allò que busqueu
Que us sigui lleu la direcció
I vinguin plens de melodies els nous dies
Que sigueu forts
Que tot us  vagi bé.

I també que: 

Camineu lluny, i lluny canvieu un món
Que junts us queda aprop.

Sara Gracia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>