Microbiologia C5 Dietètica: Controls de Qualitat

Aquests dies hem estat treballant els contaminants dels aliments i hem pogut fer controls de qualitat al laboratori.

Hem parlat dels punts crítics que hem de controlar a les empreses d’alimentació seguint les normatives de gestió de qualitat, normes de seguretat i salut i gestió mediambiental. L’alumnat ho ha fet a través d’exercicis teòrics i pràctics. Elaborant treballs de creació de protocols que una empresa ha de seguir per complir les normes ISO i IFS, buscant els APPCC i pensant les mesures correctores per resoldre problemes.

I al laboratori hem pogut  fer diverses proves de qualitat en productes alimentaris de marques conegudes comprades al supermercat. Veient exemples reals i comprovant que aquests controls son necessaris abans de poder posar a la venta un producte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>