Tecnologia 42 – Setmana del 5 al 9 de Febrer

Ja ens trobem en el mes de Febrer i per tant s’estan expirant les classes per acabar d’enllestir el nostre projecte que presentarem el proper 23 de febrer en el Cosmocaixa de Barcelona.

Aquesta setmana no ha estat del tot productiva,  ja que de les tres hores setmanals de Tecnologia, únicament  hem lliurat una a causa de que hem utilitzat aquelles hores per fer la prova de Competències Bàsiques.

Durant l’hora de dilluns ens vam desplaçar al taller i vam continuar treballant amb el nostre projecte ( la balança digital que mesura tan el pes com l’altura d’una persona)

Una part del grup vam soldar els sensors de pes (que vam extreure d’una bascula convencional).

Mentre que els altres components del grup vam construir la base de la bàscula i pensar  on situarem els sensors de pes i els d’ultrasons ( que mesuren l’altura).

Per últim vam seguir treballant en el codi de la pantalla de la bàscula i després d’alguns intents vam aconseguir que funcionés  perfectament.

Tot i això, encara queda molt treball per fer i haurem de treballar amb més intensitat  durant les pròximes setmanes per tal de poder deixar perfecte el projecte per a la presentació .

El temps se’ns ha tirat al sobre i ja estem en la recta final . Encara hi ha molts punts a millorar però amb treball dur segurament podrem arribar a meta victoriosament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>