Sortida al museu del cremallera de Monistrol i Montserrat

ELS ALUMNES I PROFESSORES DE L’AULA D’ACOLLIDA VAM ANAR D’EXCURSIÓ A MONTSERRAT I EM VA AGRADAR MOLT. ELS MONITORS DELS FERROCARRILS CATALANS ENS VAN EXPLICAR COM FUNCIONEN LES VIES DEL TREN, ELS DIFERENTS TIPUS DE TRENS I COM SÓN LES VIES DEL TREN CREMALLERA I FUNICULAR. ENS VAN ENSENYAR LA RODA DEL CREMALLERA, ENS VAN DIR QUE LA CREMALLERA AJUDAVA EL TREN PER PUJAR LA MUNTANYA. TARDA 15 O 14 MINUTS PER ARRIBAR A MONTSERRAT I VAM ARRIBAR A DALT L’ESTACIÓ DEL MONESTIR I VAM PASSEJAR PER LA PLAÇA I CAP EL SANTUARI I DESPRÉS VAM ANAR PASSEJANT A LA CREU DE SANT MIQUEL.
ENS VAN ENSENYAR COSES QUE SÓN MOLT ANTIGUES I ENS VAN ENSENYAR ELS BITLLETS ANTICS I SI PASSAVA ALGUN PROBLEMA O S’HAVIA CREMAT ALGUNA COSA TENIEN EL TREN DE BOMBES D’AIGUA, JA QUE ES UNA PUJADA TAN INCLINADA I DE DIFÍCIL ACCÈS I EM VA AGRADAR MOLT EL PAISATGE DES DE DALT JA QUE ES VEIA TOT: LA VALL, EL RIU, ELS POBLES.

AISSA BOUDO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>