L’Institut Montbui canvia la fisonomia i es vesteix de Nadal

Aquests dies, els passadissos de l’Institut han anat guarnint-se amb elements nadalencs que han anat fent els alumnes de diferents cursos de l’assignatura de Visual i Plàstica. A més, alguns cursos, a les seves tutories, també han volgut afegir-se a la iniciativa i han contribuït a decorar el centre.

Així, a la planta baixa podem veure-hi els ossos amb bufanda i les guineu amb barret de Pare Noel, que han realitzat els alumnes de 1r d’ESO. Els alumnes de 2n han creat mòbils d’estrelles daurades i boles platejades, repartides al primer pis. També tenim les bosses de paper reciclades i pintades pels alumnes de 4t, que ens desitgen un bon 2020 i l’avet que conté les boles amb els desitjos de cada curs per a aquest any vinent. A més, crida l’atenció l’espectacular pessebre de la família Simpson o els arbres de Nadal realitzats pels alumnes de 3r o de 4t des de les corresponents tutories.

Podem dir, doncs, que entre tots hem aconseguit unir esforços per fer arribar l’esperit nadalenc al nostre institut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>