Walid Ikken és reconegut “millor esportista escolar” a la Gala de l’Esport 2019

Dissabte dia 9 de novembre va tenir lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora de Montbui la quarta edició de la Gala de l’Esport, que premia i aplaudeix la trajectòria esportiva duta a terme durant l’any per les entitats i els esportistes més destacats.

Com cada any, l’Institut Montbui ha presentat la seva candidatura, aquesta vegada amb l’alumne de 1r de batxillerat Walid Ikken, campió de la seva categoria a nivell estatal i peninsular en la disciplina de “muay-thay”.

El moment més emocionant de la Gala va ser el reconeixement als tres millors esportistes de Montbui, entre els quals hi havia el del jove campió del nostre centre, a la categoria de “millor esportista escolar”. Justament, el Walid no va poder assistir a la Gala perquè tenia competició i va ser l’Eva Raich, directora de l’Institut, qui va rebre el trofeu en nom seu i del centre.

Felicitats, Walid! El teu és un bon exemple d’esforç i superació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>