Una experiència inoblidable a Televisió de Catalunya i a Catalunya Ràdio

El passat dia 4 de març, els alumnes de la classe de 3r d’ESO C de l’Institut Montbui, van visitar les instal·lacions de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.

L’objectiu d’aquesta visita era que els nostres estudiants coneguessin per dintre els dos grans mitjans de comunicació públics de Catalunya i tinguessin contacte amb el món audiovisual.

La visita va començar a les deu del matí a Sant Joan Despí, la seu de Televisió de Catalunya. Acompanyats per una guia, van fer un recorregut pels estudis, les redaccions i els espais tècnics. A més, van visitar diferents platós de TV3 (Telenotícies, FAQS, etc.) i van assistir a un assaig del programa Club Super3.

Després van anar a buscar el TRAM, el tramvia de l’àrea metropolitana, i en trenta minuts van arribar a la plaça Francesc Macià de Barcelona per visitar les instal·lacions de Catalunya Ràdio. Allà, van poder assistir com a públic al programa l’Apocalipsi i van visitar els estudis, les redaccions d’informatius i programes del grup d’emissores. Fins i tot, algunes, van tenir temps de fer-se una foto amb l’Elisenda Carod, presentadora del programa que van viure en directe.

Una jornada audiovisual que, se’ns dubte, no oblidaran!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>