Reunió pares 1r d’ESO i recollida de Chromebooks

Aquesta primera setmana de setembre es durà a terme una reunió de pares i l’entrega dels dispositius Chromebook per part de l’empresa Cloudalia. Apunteu a l’agenda:

  • Dimarts 4 de setembre, a les 19:30h: Reunió de pares d’alumnes de 1r d’ESO i alumnat nou al centre. La reunió es celebrarà al mateix institut, a la sala Josep Galán.

 

  • Dijous 6 de setembre, de 12 a 14h i de 15 a 17h: Recollida per parts de les famílies dels Chromebooks comprats a l’empresa Cloudalia. L’entrega dels dispositius es farà al mateix centre, i cal que els reculli pare, mare o tutor legal de l’alumnat. NO s’entregarà cap Chromebook als alumnes directament. Les famílies cal que porteu, si és possible, el comprovant del pagament realitzat al mes de juliol a l’empresa. Aquelles famílies que van optar per pagar el dispositiu en dos terminis, serà necessari fer el pagament del segon termini abans de la recollida, o bé fent un nou ingrés bancari i portant el comprovant o bé fent el pagament directament al moment de recollir-lo, podent-lo fer en efectiu o targeta.

Aquelles famílies que han parlat amb el centre per adquirir el dispositiu NO cal que passin a recollir, ja se’ls facilitarà més endavant a l’alumnat directament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>