Professorat, pares i mares del Montbui assisteixen a una formació sobre primers auxilis i utilització del desfibril·lador extern automàtic

Els dies 16 i 18 de desembre, part del professorat i alguns pares i mares del nostre institut van assistir a una formació sobre primers auxilis i utilització d’un DEA (desfibril·lador extern automàtic).

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui va proposar i facilitar la formació que va organitzar l’empresa de serveis esportius igualadina Jocnet Gestió Esportiva.

La formació reglada i de sis hores, es va repartir en una sessió teòrica i en una de pràctica i va comptar amb dos instructors certificats pel CCR (Consell Català de Ressuscitació).

El curs, molt útil i necessari segons els assistents, està pensat per a personal no sanitari i tracta els continguts necessaris per poder fer una intervenció primària en el cas de trobar-se davant una situació d’urgència i, a més, també tracta les instruccions de maneig d’un DEA.

L’últim dia de la formació, els alumnes es van examinar i van dur a terme una prova teòrica i una de pràctica que, tothom va superar sense dificultats. Així, els assistents, es van poder emportar a casa un diploma de reconeixement i un feix de coneixements que poden ajudar a salvar vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>