Portes Obertes a l’Institut Montbui

Enguany, el procés de portes obertes del centre es reinventa degut a la crisi sanitària. Tot i això proporcionem diferents oportunitats perquè totes les famílies interessades amb l’Institut Montbui, sigui per ESO, Batxillerat o PFI, puguin conèixer el centre i les seves instal·lacions. Per això, organitzem des d’una reunió informativa virtual oberta a tots els interessants fins a visites presencials complint les diverses mesures sanitàries preventives i d’organització que el Departament d’Educació ha dictat. 

 • Reunió informativa virtual

RECUPERA L’ENREGISTRAMENT DE LA SESSIÓ clicant aquí

Dimarts dia 9 de març a les 19:30h l’Institut Montbui organitza una reunió informativa virtual a través de la plataforma Youtube. Còmodament des de casa i amb l’ús de qualsevol dispositiu, les famílies interessades en l’Institut Montbui podran conèixer el Projecte Educatiu del Centre, els projectes d’innovació en què estem immersos, els principals trets característics de funcionament i fins i tot com els diferents àmbits del centre enfoquen les matèries. Una xerrada pensada per famílies interessades tant en l’ESO, com el Batxillerat i el PFI.

A més, a través del xat de la conferència, les famílies podran realitzar preguntes que es respondran al final de la sessió.  Només has de clicar al següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=anEBpH2Fuxc i connectar-te a la sessió!

 • Visites presencials al centre

A més, per aquelles famílies que vulguin conèixer en viu el centre i el seu equip directiu, organitzem visites presencials el dissabte dia 13 de març de 10:00 a 14:00h. Us explicarem el projecte de centre, visitarem les instal·lacions i respondrem les preguntes de les famílies!  Aquestes visites es realitzaran complint les mesures sanitàries i d’organització que el Departament d’Educació ha marcat:

 • Demanem si us plau només l’assistència d’1 adult per família i sense els menors d’edat.
 • Caldrà realitzar cita prèvia electrònica per assistir a la visita.
 • Es realitzarà una exposició inicial i una presentació de les instal·lacions en grups de màxim 10 persones, conservant les distàncies interpersonals.
 • L’ús de mascareta és obligatori en tot moment, i caldrà prendre’s la temperatura i posar-se hidroalcohol en accedir al centre.

Els grups de visites s’organitzaran per franges horàries, tal com es mostra a continuació:

Número de grup Hora trobada al centre Estudis
Grup 1 10:30h ESO
Grup 2 10:30h ESO
Grup 3 10:30h PFI
Grup 4 11:30h ESO
Grup 5 11:30h ESO
Grup 6 11:30h Batxillerat
Grup 7 12:30h ESO
Grup 8 12:30h ESO

Per demanar cita prèvia, clica sobre l’opció següent (segons els estudis en què estiguis interessat), clica sobre reserva, busca el dissabte 13 de març al calendari i selecciona una de les cites segons l’hora desitjada. Cal fer aquest procés per cada membre que desitgi venir al centre, tot recordant-vos que demanem si us plau que tan sols assisteixi un adult per família.

CITA PRÈVIA ESO CITA PRÈVIA BATXILLERAT I PFI

Clica a la imatge o aquí

Clica a la imatge o aquí

Escull hora de visita desitjada Recorda: PFI a les 10:30 i BTX a les 11:30

L’accés al centre aquest dia es realitzarà per la porta del carrer de la Mercè.

Fent clic a aquest enllaç podreu accedir al cartell informatiu de l’Ajuntament sobre les portes obertes als centres de la vil·la.

4 comentaris

 1. Veronica

  Por trabajo no podemos asistir a las puertas abiertas un sabado. Podria ir un dia de la semana entre las 15 y las 17?
  Hay algun familia mas que se que les interesaria este horario, podriamos hacer un grupo de 5 o 6

  1. Coordinació TAC Autor de l'article

   Hola Mercè, només has de clicar a sobre les imatges d’aquesta mateixa pàgina que hi posa “cita prèvia”, la d’ESO o la BTX o PFI (segons els teus interessos).
   Un cop cliquis a la imatge, se’t obrirà una pàgina. Cal clicar a RESERVA i del dissabte dia 13 de març escull la opció que prefereixis. Un cop cliquis a sobre la opció, se’t obrirà una pàgina que hauràs de deixar les teves dades!
   Si tot hi així no te’n surts, pots trucar al centre i t’ajudarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>