Els alumnes de Física i Química de 4t participen en el V Festival de Nanociència i Nanotecnologia amb el concurs de minirelats de ficció “10alamenos9”

El Festival consistia en un conjunt d’activitats dedicades a la nanociència i la nanotecnologia, per tal d’apropar aquestes ciències als alumnes de segon cicle d’ESO i batxillerat de les escoles catalanes. Una de les activitats consistia a crear un “nanorelat” de ciència ficció relacionat amb la nanociència (200 paraules). Es podia fer en qualsevol llengua i des de casa. 

Degut al confinament general es van modificar les bases i els terminis del concurs, de manera que això va facilitar la tasca dels nostres alumnes que es van presentar. Ara només ens cal esperar els resultats i desitjar-los molta sort!

Aquí en podeu llegir dues mostres d’alguns dels nostres alumnes! L’ÀTOM 8100 I EL SEU AMOR IMPOSIBLE – Eber MajadaELS VIATGES EN EL TEMPS – Erik Sánchez

Per a més informació consulteu el web: https://10alamenos9.es/concurso-de-micro-y-nanorrelatos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>