Dos decàlegs per millorar l’ús dels dispositius mòbils i de les xarxes socials

Em dic Paula Iglesias i soc alumna de 2n de batxillerat de l’Institut Montbui. Fa uns dies vaig presentar el meu Treball de Recerca sobre el món de les xarxes socials i les addiccions digitals, i m’agradaria compartir amb vosaltres la part final del meu treball: un decàleg d’ús de les xarxes socials i els dispositius digitals, on s’hi recullen les deu idees més importants que crec que s’han de posar en pràctica per dur-ne a terme un ús responsable i sobretot saludable.

La meva intenció és fer-vos reflexionar sobre aquesta qüestió i fer-vos adonar que la vida real no es troba en un perfil d’Instagram o en una conversa de Whatsapp, sinó en aquelles persones que ens envolten i en els moments que vivim en la vida real, aquests són els que ens fan realment feliços. 

Veureu que hi ha dos catàlegs, un dirigit a l’alumnat i un altre als pares i als tutors. En aquest útlim s’hi recullen les deu idees més importants que crec que s’han de posar en pràctica per educar als vostres fills en uns hàbits d’ús responsables i sobretot saludables.

Espero poder-vos ajudar a obrir els ulls i a millorar una mica la vostra vida, de la mateixa manera que aquest treball ho ha fet amb mi.

Moltes gràcies!

Paula Iglesias

PODEU ACCEDIR ALS CATÀLEGS CLICANT LES SEGÜENTS IMATGES!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>