Quin grup-classe té l’aula més neta?

Amb l’objectiu d’incentivar l’hàbit de neteja entre els i les adolescents del nostre institut, s’estan buscant formes de reforçar positivament l’ordre i la neteja. Un exemple ha estat el Concurs de les aules més netes de l’ESO.

Per a fer-ho, hem rebut una col·laboració essencial, la de l’equip de neteja de l’institut, que dia a dia han valorat l’estat en què es troben les aules quan entren a fer-hi la neteja, a través de la puntuació d’una sèrie d’ítems.

Els delegats i delegades de classe han estat els encarregats i encarregades d’informar l’alumnat, i des de les tutories s’han anat recordant els ítems a valorar. Amb la puntuació obtinguda s’ha tingut una “radiografia” clara sobre quina cura de la classe té cada un dels grups, quina posició ocupen en quan a la neteja, quines han estat les aules més netes de Primer i Segon Cicle de l’ESO i quines les menys ben valorades, evidentment.

GRUPS GUANYADORS DE LES AULES MÉS NETES:

  • Primer Cicle: 1r B
  • Segon Cicle: 4t D
L’enhorabona!

El premi per als dos grups guanyadors ha estat, després de l’entrega de notes del divendres 21 de desembre, poder gaudir d’un pica-pica a la classe, pagat pel centre : – )

Els grups de les aules que han obtingut menys puntuació tenen com a tasca reflexionar sobre quines mesures han de prendre per millorar la netedat i l’ordre a les seves aules i se’ls informarà degudament de quina serà la seva penalització : – (

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>