J.K. Rowling, The Ickabog

Benvolguts alumnes, ara que ja tenim aquí les vacances d’estiu, la biblioteca del Pla us ofereix un recurs que desitgem que us agradi.

El ickabog, el nou conte infantil de J.K.Rowling, ja està disponible en aquesta pàgina web dedicada a aquesta història sorprenent i absolutament original. Els capítols es publicaran de manera gratuïta per lliuraments d’un a tres diaris, de dilluns a divendres, al llarg de set setmanes.

També ens informen que tots els nens i nenes que vulguin participar en el concurs de dibuixos ideat per l’autora, i que culminarà amb l’elecció de 34 il·lustracions que apareixeran en l’edició impresa en castellà, podran penjar les seves obres a la web. Allà hi trobareu tota la informació sobre el concurs, així com les recomanacions de dibuix que J.K. Rowling proporciona diàriament per a cada lliurament d’aquest conte meravallós.  

Si feu servir les etiques #TheIckabog o #ElIckabog a les xarxes socials, tindreu la possibilitat que la mateixa J.K.Rowling les comparteixi en els seus comptes.

Desitgem que us agradi!