Informació prematrícula PAU i matrícula PAP (2021)

Us informem que del dimarts 16 de febrer al dilluns 1 de març els estudiants de 2n de batxillerat heu de fer la prematrícula de la PAU per poder fer la prova d’avaluació de batxillerat per a l’accés a la universitat (PAU) a la convocatòria de juny 2021, i els estudiants que vulgueu accedir als graus en Educació Infantil i en Educació Primària heu de fer la matrícula de la PAP en el mateix termini, del dimarts 16 de febrer al dilluns 1 de març, per poder fer la prova d’aptitud personal (PAP) que tindrà lloc el dissabte 10 d’abril.

Aquests tràmits es fan al portal Accesnet (https://accesuniversitat.gencat.cat), seguint les instruccions de la “Guia informativa de la Prematrícula de les PAU 2021 i Matrícula PAP 2021“.

IMPORTANT:

  • Si l’estudiant introdueix l’usuari i contrasenya i la pàgina del portal d’accés a la universitat no carrega correctament, que premi F5 i que torni a introduir usuari i contrasenya.
  • Recordeu a aquells alumnes que vulguin accedir als graus en Educació Infantil i en Educació Primària que en el termini del 16 de febrer a l’1 de març hauran de realitzar dos tràmits diferents:
      • Prematrícula de la PAU: tràmit previ a la matrícula definitiva de la PAU. No hi ha cap pagament associat.
      • Matrícula a la prova d’aptitud personal per a l’accés als graus en Educació Infantil i en Educació Primària: la PAP comporta el pagament d’unes taxes. La prova tindrà lloc el dissabte 10 d’abril de 2021.