Beques menjador (curs 2018-2019)

Us informem dels tràmits que tindran lloc per a la gestió de les beques menjador, a partir del curs vinent: 2018-2019

  • Termini per a sol·licitar les beques menjador: des del dilluns 28 de maig fins el divendres 22 de juny (com que el període de matrícula s’acaba el 27 de juny, es podrà demanar hora per a revisar la documentació a partir del 3 de juliol)
  • Lloc de presentació: Consell Comarcal Alt Urgell, o bé, a partir de la seu electrònica: https://www.seu-e.cat/web/ccalturgell , es disposa d’un manual a la web, a l’apartat Servei transport i menjador escolar.
  • Qui pot presentar?: Famílies que tinguin fills i filles escolaritzats en centres educatius de la comarca, tant públics com concertats, des de P3 (Educació Infantil) fins a 4t ESO (Secundària). Cal presentar una sol·licitud per família.
  • On és la documentació?: La podeu trobar, de forma presencial, al Consell Comarcal, o bé, us ho podeu descarregar a la web http://www.alturgell.cat/servei-de-transport-i-menjador-escolar , a partir del dilluns 28 de maig.
  • Com ho presento?: Abans de presentar els impresos al registre del consell comarcal, valorem fer una revisió al formulari i a la documentació, per garantir que tot està complert, podeu demanar hora al Consell Comarcal, presencialment (9 a 14 hores), per telèfon (973353112), o bé, per correu electrònic: ensenyament@ccau.cat

Les famílies que ho vàrem demanar el curs passat, rebran un SMS el proper divendres dia 25 de maig.

Per qualsevol dubte, cal contactar amb el Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (Tf: 973 35 31 12)