XVII Jornada de Qualitat a l’ensenyament

El professorat de cicles formatius de l’Institut Cirviànum de Torelló, ha assistit a la XVII Jornada de Qualitat a l’ensenyament, organitzada pel Departament d’Educació.

Aquesta jornada es presenta en format de ponències i work-cafè on es tracten temes molt diversos relacionats amb tots els àmbits de l’educació. L’objectiu es centra en la millora continua de la gestió de centres.

En Simon Dolan, doctor en filosofia i catedràtic de la Universitat Ramon Llull, va dur a terme una ponència sobre la gestió del talent a les organitzacions. Amelia Tey, doctora en pedagogia i professora i investigadora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, ens va oferir la ponència sobre la gestió del talent a l’aula. Ambdues ponències es centraven amb la cerca del talent a través de l’educació en valors, cosa que va resultar molt interessant i aplicable a les nostres aules.

Pel que respecta als work-cafè, es presentaven més de 50 temàtiques diferents organitzades en taules rodones on experts i centres amb molta trajectòria, explicaven la seva experiència sobre la temàtica.

Algunes de les temàtiques van ser treball a l’aula per projectes, gamificació, dinamitzar el pla d’acció tutorial, innovació i emprenedoria, etc.

El resultat fou un matí ple d’activitats, experiències i profitós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>