Portes Virtuals de l’Institut Cirviànum de Torelló

Aprofitem els recursos propis, per tal d’oferir-vos una visita guiada pel nostre Institut de forma virtual.

Enguany hem rebut una inesperada visita, per veure com sóm la gent del centre, esperem el gaudiu.

Presentació de les Jornades Portes Obertes Virtuals

Falca de ràdio FlaixBac

Falca de ràdio Rac1

Ara fa uns anys que vàrem gravar un vídeo, i hem pensat de reutilitzar-lo per tal de poder mostrar-vos un recorregut per les instal·lacions. principals del centre, per aportar-vos la idea de com són, quins estudis. es fan, i com les utilitza l’alumnat.

També, hem pensat que permetrà veure el centre fora de la normalitat lectiva i d’una manera divertida:

 

Tot seguit, teniu enllaços directes als tríptics, amb la informació més rellevant de cadascun dels estudis que s’imparteixen a l’Institut, abarcant des de l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius.

 

 

 

Si ja coneixeu el centre, també us donem la possibilitat de conèixer el procediment d’adquisició dels llibres de text d’Iddink pels estudis d’ESO i Batxillerat en aquesta pàgina.

 

A continuació, teniu enllaços directes a vídeos de presentacions amb la informació més rellevant, contingut i detalls de cadascun dels estudis que s’imparteixen a l’Institut, abarcant des de l’ESO, el Batxillerat i els Cicles Formatius.

Esperem que hi trobeu tota la informació que obtindríeu en una visita o en una jornada de portes obertes, les quals enguany no ha estat possible de realitzar..

Informació general de l’Institut Cirviànum de Torelló

 

Informació de l’ESO

 

Informació del Batxillerat

 

Informació del CFGS DAW Desenvolupament d’Aplicacions Web

 

Informació del CFGM SMX Sistemes Microinformàtics i Xarxes

 

Informació del CFGM PCC Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

 

Informació de la FP DUAL

Xerrades informatives online dels estudis postobligatòris

Durant les darreres setmanes s’han dut a terme diverses jornades de portes obertes virtuals per presentar els estudis que duguem a terme al centre:

  • ESO
  • Batxillerat
  • CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes
  • CFGM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar
  • CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web

Les properes sessions són:

  • Actualment no hi ha xerrades previstes, normalment es convoquen als mesos d’abril-maig.

 

Segueix-nos a Instagram i Twitter per rebre totes les novetats.

Aprofitem també per convidar-vos a visitar diferents llocs de la nostra pàgina web, on podeu veure el professorat, notícies, estudis ESO, Batxillerat, Cicles formatius… i, si aneu a la mediateca podreu veure un recull d’àlbums d’imatges dels darrers anys. Estem en procés d’anar posant àlbums de fotos cada vegada més antics, tot i que suposa en molts casos una gran feinada de digitalització de les fotos, pensem que compensa poder veure l’evolució del centre al llarg dels anys.

 

Finalment, us convidem a formar part de la comunitat de seguidors de les nostres xarxes socials actives, les quals moltes vegades complementen la informació també publicada a la nostra pàgina web, però permeten obtenir-la de manera molt més ràpida i directa.

@icirvianum

@icirvianum

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>