ProgramaMe 2021

El passat 28 d’abril es va celebrar el ProgramaMe, un concurs de programació d’àmbit nacional, que aquest any, amb motiu de la situació pandèmica en la que estem, es va celebrar de forma telemàtica. La competició es va emetre per streaming i va quedar enregistrada a Youtube.

L’edició d’enguany, organitzada com sempre per la Universidad Complutense de Madrid, va donar el tret de sortida a les 9h30’ i durant 3 hores, equips formats per 3 estudiants van poder accedir a la llista de problemes amb l’objectiu de solucionar el màxim de reptes possible.

Tot i que la temàtica del concurs no està del tot lligada amb el nostre cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web, vam formalitzar la inscripció amb un parell d’equips que van representar al centre:

Hypertext Assassins:

  • Arnau Costa
  • Arnau Llopart
  • Esteve Rojas

Rusteo:

  • Carles Blanco
  • Izan Sanchez
  • Rohit Sandhu

La experiència era nova pels equips, i si bé no van poder participar a les diferents jornades de preparació i entrenament, ambdós van signar un bon paper. En tot cas, el més important és que els nostres estudiants van gaudir d’un matí ben diferent al que estan acostumats.

Finalment, entre els nostres estudiants, i per tancar la jornada vam sortejar diferent marxandatge de la prova (samarretes, pen drive’s, motxilles..).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>