Fem Xarxa DUAL

El passat 12/11/19, el professorat de cicles formatius, va assistir a la primera reunió de la xarxa de treball DUAL a la Catalunya Central.

La xarxa de treball DUAL, és una xarxa en la qual es treballa la millora i l’impuls de la formació professional dual mitjançant accions de formació al professorat, intercanvi d’experiències, propostes de millora, etc.

En aquest primera sessió s’ha mostrat una radiografia de la situació actual del territori la formació professional dual i s’ha parlat de les accions i les sessions formatives que es van a dur a terme.

A l’Institut Cirviànum de Torelló, aquest any hem engegat la formació dual als cicles d’informàtica iperruqueria, sempre amb l’objectiu de millorar la formació dels nostres alumnes i la seva experiència al’empresa.Podeu trobar molta més informació sobre la formació professional dual al web https://projectes.xtec.cat/fpdual/

També podeu contactar amb nosaltres per rebre més informació: fpdual@cirvianum.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>