Som Centre Orientador

Una de les tasques que tenim tots els docents, és la que correspon a l’orientació del nostre alumnat. Com a centre, hem de vetllar perquè aquesta tasca segueixi el seu curs i segueixi una sèrie d’accions.

L’orientació educativa consisteix en l’acompanyament individual i col·lectiu dels alumnes vers l’àmbit personal, social, acadèmic i professional. Aquestes accions es desenvolupen dintre de l’acció tutorial.

L’acció tutorial consisteixen en una sèrie d’activitats i reflexions que duem a terme a l’aula amb l’alumnat, amb l’objectiu de que el nostre alumnat aconsegueixi completar el seu perfil professional, personal i social demandat per les empreses actuals.

El nostre professorat, i amb l’objectiu d’oferir un bon assessorament, està realitzant cursos de reciclatge sobre l’acció tutorial i l’orientació a la formació professional.

Per més informació podeu consultar el següent link:

http://xtec.gencat.cat/ca/curriculum/professionals/fp/orientacio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>