ESCALANT UNA CANAL

Dimarts dia 22 de maig, l’alumne de 4t d’ESO Joel Galera, juntament amb el psicopedagog del centre, el Christian i el monitor especialitzat en muntanya Adrià Chueca, van anar a la Masella per poder escalar una canal de gel.

Durant tot el curs el Joel ens ha ajudat de manera desinteressada en les sortides del Mou-te, ajudant el Christian amb els dies que s’ha fet escalada a l’Ametlla, el dia que vam fer escalada amb els nostres socis Erasmus… sempre ha estat a punt i disposat a donar un cop de mà sense esperar res a canvi. Doncs bé, aquesta ha estat la manera que el centre l’ha volgut recompensar: tenint en compte que el curs vinent el Joel vol començar el cicle formatiu de monitor de muntanya a Bagà, el Christian i el Chueca van voler “obsequiar-lo” amb una masterclass sobre com escalar una canal glaçada, el material específic que es necessita i les precaucions que cal prendre.

Van fer la canal central de Coma d’Oriola i van anar al Cim de l’Àliga. Moltes gràcies Joel per la teva gran ajuda. Et desitgem moltíssima sort en el teu futur professional, sabem que el disfrutaràs molt!

Volem aprofitar per agraïr també a l’Adrià Chueca la seva participació en un munt de projectes d’escalada del centre amb el grup Alpinistes Solidaris. Tots hem après molt de tu, Chueca i és un gran plaer saber que podem comptar sempre amb la teva ajuda. Podeu donar un cop d’ull a la feina de l’Adrià Chueca clicant a la seva pàgina web: http://www.ember.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>