Medalla d’argent en el CATSkills 2016 d’Instal·lacions Elèctriques

L’alumne Pablo Lozano Lucena  de 1r de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i tutoritzat pel company Santiago Acevedo ha obtingut la medalla d’argent en el Campionat de Formació Professional de Catalunya CATSkills 2016 d’Instal·lacions Elèctriques .

Catskills és el campionat de Catalunya de Formació Professional, que es celebra cada dos anys que permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les Directrius Tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition, on els alumnes d’ Ensenyaments Professionals d’arreu del territori català competeixen en 29 oficis (Skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

Edició CATSkills 2016

El dimarts 21 de juny es va celebrar a l’INS de Badia del Vallès la cinquena edició de l’Skill d’Instal•lacions Elèctriques on van participar 10 Instituts de tota Catalunya (Barcelona, Badia del Vallès, Blanes, Hospitalet de Llobregat, Llinars del Vallès, Manresa, Badalona, Sant Vicenç dels Horts i Terrassa)

  •    Medalla d’or: Christian Tocasca Saenz       96 punts     INS Badia del Vallès
  •    Medalla d’argent:  Pablo Lozano Lucena    74 punts     INS Santa Eulàlia
  •    Medalla de bronze: Ricardo Molina Torres  71 punts    INS Llobregat

En la participació i preparació del nostre alumne han col•laborat activament tots els membres del Departament d’Electricitat i Electrònica del nostre Institut.
El pròxim dimecres 6 de juliol a les 18 hores, a la seu de l’ INEF de Barcelona, la Consellera   d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya rebrà als aproximadament 200 participants del campionat de Formació Professional Catskills 2016.
En aquest acte la Consellera lliurarà les medalles d’or, argent i bronze als guanyadors dels skills del campionat de Formació Professional Catskills 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>