PARTICIPEM A LA MARATÓ

Aquest any l’Escola Sant Sadurní conjuntament amb l’AMPA i les famílies ha participat a La Marató de tv3 per la COVID-19. Gràcies a les aportacions de tots vosaltres hem aconseguit recaptar 485 euros. Moltes gràcies a tothom per participar i col·laborar en aquesta iniciativa. Podeu accedir a la web de La Marató mitjançant el QR de les polseres o a través d’aquest enllaç https://www.ccma.cat/tv3/marato/

 

 

 

INICI DE CURS


 
Benvolgudes famílies,
El proper 14 de setembre comença el nou curs escolar 2020-2021. Des de l’escola som conscients de la preocupació davant d’aquest inici. El proper divendres 4 de setembre serà aprovat en Consell Escolar el Pla d’obertura de l’escola. Una vegada estigui aprovat el… Llegeix més»

Les cançons que cantem a l’escola

Les mestres d’Educació Infantil hem creat una base de dades amb els enllaços de les cançons que treballem a l’escola. A la fila superior apareixen les cançons de les rutines i a la fila inferior les cançons de música que cantem amb la Pepa. L’hem creat gràcies al programari Symbaloo i d’aquesta manera podeu trobar les cançons que cantem de manera més ràpida, tan sols heu de clicar a la icona de la cançó que vulgueu cantar i us apareixerà el vídeo. Ja podeu accedir-hi a través de l’enllaç que trobareu més avall. Esperem que en gaudiu molt!

Les mestres.

SETMANA DEL 27 D’ABRIL AL 1 DE MAIG

Benvolgudes famílies,
Aquesta setmana i seguint amb el calendari escolar tindrem festa el dijous 30 d’abril i el divendres 1 de maig.
Això afectarà a canvis en les videoconferències programades per a aquests dies.
-3r de primària: dimecres a les 12h
-4t de primària: dimarts a les 18h
 
Atentament,
La Direcció
 

SANT JORDI 2020

Bona Diada de Sant Jordi!
Aquí us adjuntem el link al vídeo que hem creat, gràcies als vostres treballs, per tal de commemorar la Diada de Sant Jordi d’enguany.
Esperem que el gaudiu i que tingueu molt bona Diada, tot i les circumstàncies que l’envolten.
Salutacions

BENVINGUTS AL TERCER TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,
Primerament desitjar que tots i totes estigueu bé d’ànims i de salut. Aquest tercer trimestre comença amb algunes novetats:
S’ha posat en marxa el Pla d’acció Centres Educatius en línia, amb l’objectiu de proporcionar els recursos i les eines digitals necessaris perquè els centres puguin… Llegeix més»

INFORMACIONS IMPORTANTS

Benvolgudes famílies,
Us enviem aquest correu per donar-vos informacions importants al respecte:
-Respectant el calendari escolar vigent, el període del 4 d’abril al 13 d’abril, ambdós inclosos, són les vacances de Setmana Santa.
-Els informes del segon trimestre i seguint instruccions del Departament, es podran lliurar durant les… Llegeix més»