CI Sortida al Delta del Llobregat

El passat dimecres 5 de juny, Cicle Inicial vam fer l’última sortida del curs. Els nens i nenes, vam poder gaudir dels espais naturals del Delta del Llobregat: la maresma, l’estany, la pineda i la platja. Vam poder veure ocells aquàtics (amb binocles i sense): Camesllargues, Ànecs, Cabussons, Blauets, Martinets, Bernats pescaires… Vam poder tocar el tamarit, que és una planta que et deixa olor de sal a les mans. També la tija del canyís, i els seus plomalls … Fins i tot, vam veure, emocionats, l’hotel dels insectes.

Les activitats van ser molt divertides. Entres d’altres: fer un punt de llibre amb elements de la natura, simular el cant dels ocells tocant un instrument, pintar un paper sobre el tronc dels pins, descobrir la pineda amb els ulls tapats… Tot plegat, molt interessant!!!

Encara que, això sí, els mosquits estaven molt actius, i poc respectuosos amb “els repel·lents”. Per això, més d’un/una va arribar de l’excursió ben assenyalat.

És la vida al Delta …

Si feu clic a la imatge podreu veure unes quantes fotografies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>