L’ ART DE CREAR

 

L’ ART ES PRESENT A L’AULA: “CREAR, REPRESENTAR, EXPRESSAR, MANIPULAR, MODIFICAR…”

ÉS UNA EINA QUE AJUDA ALS NENS I NENES A PODER MANIFESTAR I EXPRESSAR ELS ESTATS D’ÀNIM I LES PRÒPIES EMOCIONS.

MITJANÇANT L’ART PODEN REPRESENTAR LA REALITAT.

 

A TRAVES DE LA SEVA IMAGINACIÓ EXPRESSEN ALLÒ QUE VEUEN O HAN EXPERIMENTAT.

L’ART ENS PERMET EXPRESSAR I PLASMAR EMOCIONS, A MÉS A MÉS DE DONAR PAS AL  COMPRENDRE I REPRESENTAR COSES DE LA REALITAT QUE ENVOLTA L’INFANT.

EN DEFINITIVA QUAN ES DESENVOLUPA UNA CREACIÓ PLÀSTICA, ELS NENS I LES NENES TREBALLEN A PARTIR I A TRAVÉS DE LA SEVA IMAGINACIÓ PER EXPRESSAR I REPRESENTAR  ALLÒ QUE VEUEN O QUE SENTEN, LA IMATGE DE LA REALITAT QUE ELS ANIRÀ AJUDANT A COMPRENDRE-LA I A INTEGRAR-LA.

L’ART I LA PLÀSTICA FAN POSSIBLE ADQUIRIR UN MILLOR DOMINI DEL TRAÇ A TRAVÉS D’ACTIVITATS QUE MOTIVEN I INTERESSEN ELS INFANTS.

TREBALLANT AMB OBRES DE DIFERENTS ARTISTES ES FA POSSIBLE  UNA INICIACIÓ AL MÓN CULTURAL A PARTIR DE CONÈIXER  LES SEVES CREACIONS I DE FER SERVIR ALGUNES TÈCNIQUES, COLORS, IDEES QUE ELLS UTILITZARAN PER FER LES SEVES PRÒPIES “OBRES D’ART”.

ELS NENS I NENES VEUEN UNA FOTO D’UN SENYOR I FAN HIPÒTESIS DE QUI POT SER.

DIUEN: ÉS UN SENYOR, ÉS UN POLICIA, ÉS UN SENYOR QUE TREBALLA AMB ELS PLANETES, ÉS VIVALDI, S’INVENTA MÚSICA, ÉS ASTRONAUTA…

ELS NENS I NENES CONEIXEN QUI ERA I COM ÉS EL SEU ART TOT VEIENT UNA PRESENTACIÓ.

 

 

OBSERVANT LES OBRES PENSEN I EXPLIQUEN COM SÓN LES FORMES, ELS COLORS I QUINES COSES VEUEN.

 

 

 

SI CLIQUEU EN AQUEST ENLLAÇ PODREU SABER MÉS DEL VASILI KANDINSKY

KANDINSKY

 

ELS INFANTS S’ADONEN QUE HI HA FIGURES GEOMÈTRIQUES I AMB ELLES PODEM CREAR DIFERENTS COMPOSICIONS COM FEIA EL KANDINSKY

TOT I LA SITUACIÓ ACTUAL, EN LA QUE NO PODEN FER ART DE FORMA CONJUNTA AMB ELS COMPANYS I COMPANYES DE LA COMUNITAT, TROBEM ALGUNS CONTEXTOS PER COMPARTIR L’ART AMB ELLS, COM ÉS EL CAS DEL MURAL QUE HEM CREAT DE FORMA CONJUNTA AL PASSADÍS.

 

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>