DEL CERCLE QUE VA CAURE D’UNA SAMARRETA DE LLUNES

EN LORENZO ÉS UN CERCLE QUE VIU A LA SAMARRETA D’INÉS I PENSA QUE LA VIDA ÉS RODONA. UN DIA CAU DE LA SAMARRETA I COMENÇA LA RECERCA D’INÉS PER A REUNIR-SE AMB ELS SEUS AMICS ELS CERCLES. PEL CAMÍ ES TROBA DIFERENTS FIGURES GEOMÈTRIQUES QUE L’AJUDEN A COMPRENDRE QUE LA VIDA ÉS MOLT MÉS DIVERTIDA QUAN TOTS SOM DIFERENTS.

AQUEST ÉS L’ARGUMENT DEL CONTE QUE HEM UTILITZAT A EI4 PER A REALITZAR UN TREBALL MATEMÀTIC MÉS SOBRE LES FIGURES GEOMÈTRIQUES DEL CERCLE, QUADRAT, TRIANGLE I RECTANGLE, JUNT AMB EL TREBALL PARAL.LEL DE LA SONIA DELAUNAY.

HEM POGUT OBSERVAR LES CARACTERÍSTIQUES DE LES FIGURES GEOMÈTRIQUES,  CLASSIFICAR-LES SEGONS DIFERENTS CATEGORIES (COLOR, FORMA, TAMANY,…), HEM REALITZAT SERIACIONS, HEM CREAT DIBUIXOS AMB FORMES, CREACIONS PERSONALS I AMB MODEL,… I ENS HEM FET ELS NOSTRES COLLARETS!!!

VOLEU VEURE TOT AMB MÉS DETALL? DONCS CLIQUEU EN ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS!

CLASSE DE LES VAQUES: https://photos.app.goo.gl/ePqXdWiisBqrp5GbA

CLASSE DELS CONILLS: https://photos.app.goo.gl/tcANwYNvT2QS3PLe7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>