UN VIAJE POR EL MUNDO

Els nens i nenes de 2on ja hem finalitzat el projecte de castellà “Un viaje por el mundo“.

Aquests han estat els països que hem “visitat” a través de les diferents exposicions orals que cadascú ha preparat a casa seva amb la col·laboració i implicació de la seva família, a les quals volem agraïr tot el seu esforç i dedicació. 

A través de cada exposició hem après diferents aspectes de cada país. D’altra banda, fèiem una proposta en paper per acabar de copsar alguns aprenentatges concrets, amb la possibilitat de poder consultar amb el material que necessitéssim:

També hem donat importància a la coavaluació, on els mateixos/es alumnes s’avaluaven entre elles i ells.

 

El moment de fer la planificació del dia, ha estat molt emotiu veure com les encarregades i encarregats d’escriure-la han deixat un missatge d’ànims per la persona que feia l’exposició. Per alguns i algunes, exposar davant de tot el grup ha estat un GRAN REPTE! I la veritat és que tothom se n’ha sortit molt bé!

Mireu:

 

En algunes exposicions, hi ha hagut alumnes que han preparat un detall a mode de regal per a tot el grup-classe.

Fer aquest projecte també ens ha donat l’oportunitat d’aprendre i poder jugar a algun joc tradicional com ara a “Cabeza de dragón” de Xina, que ens va explicar l’Izan:

 

 

Aquest projecte ens ha servit per aprendre allò més interessant dels diferents països als que hem viatjat, a través de les exposicions i els diversos materials de suport que ha preparat cadascú.

A més a més, ens ha unit encara més com a grup i ha enfortit els nostres lligams.

Fins aquí doncs un petit recull del nostre projecte: UN VIAJE POR EL MUNDO.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>