AQUESTA SETMANA A L’ESCOLA… (del 17 al 21 de maig)

A P3 experimentem amb fang. Barregem fang i aigua i després fem dibuixos sobre la taula. Llavors ho estampem en un paper.

Les nenes i nens de P4 estem investigant sobre els insectes. Aquesta setmana hem anat al bosc a buscar-ne.

Els nens i nenes de P5 us desitgem molt bona festa major!

Els nens i nenes de 1r hem començat a treballar el pensament computacional amb el CODE.


2n Aquesta setmana hem deixat anar la creativitat fent unes bandaroles per engalanar les aules. Per començar la Festa Major, hem fet una sessió de cinema i crispetes, veient Ratatouille.


Els nens i nenes de 3r hem fet una sortida a La Granja. Hem fet activitats de cohesió de grup. Hem treballat la confiança i la responsabilitat i també hem après a millorar el treball en equip. Ens ho hem passat molt bé!


Els i les alumnes de 4t estem endinsats en el projecte que estem treballant:

Els grups de 5è hem anat d’excursió al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Hem pogut aprendre i gaudir de la seva nombrosa i diversa flora i fauna; i comprendre la importància de preservar aquests paratges naturals que tenim a Catalunya. Ha sigut una gran experiència i ens hem endut un munt d’aprenentatges.


Viatge de fi de curs de l’alumnat de 6è! Hem gaudit de 2 dies al Delta de l’Ebre i a Port Aventura. Ens ho hem passat bomba!
Share

1 comentari

  1. Dolors Pairó

    Quin “moviment” i quina emoció per la FESTA MAJOR!!!

    Moltes felicitats a les noies i nois de 6è que heu pogut gaudir d’un viatge de final de curs per CELEBRAR la vostra VIDA a l’escola Lacustària. Aprofiteu al màxim aquests darrers dies que us queden per reforçar l’amistat amb les vostres companyes i companys i AGRAIR a TOT L’EQUIP DE MESTRES que us ha acompanyat en aquest camí des de la infància fins quasi a l’adolescència!!! Sou molt afortunats!!!

    No us he oblidat! Una forta ABRAÇADA “telemàtica” per a CADASCUN de vosaltres!!!

    Dolors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>