.

Noves informacions curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

 

Us volem informar sobre diferents aspectes organitzatius per iniciar el proper curs:

  1. L’horari del curs que ve serà: de 9 a 12’30h i de 15 a 16’30h.
  1. Com ja us vam informar no farem la sisena hora, pels següents motius:

. Les instruccions del departament deixaven clar que es treia la sisena hora de totes les escoles i, excepcionalment, es podia demanar.

. Les mesures preventives del COVID recomanen que passin el mínim número de mestres possibles per cada aula, i amb la sisena hora passarien molts mestres.

. Els mestres tant si hi ha sisena hora com no continuem fent 24 hores lectives. Per tant, si els alumnes estan 25 hores al centre només s’ha de cobrir al tutor una hora. Això propicia l’estabilitat del grup.

. Totes les decisions que prenem estan pensades perquè si hi ha un cas positiu de COVID només s’hagi de confinar un grup estable.

.  A nivell organitzatiu, intentant complir amb totes les mesures de seguretat dictades pel departament, era impossible fer la sisena hora.

. Per desenvolupar el servei de menjador complint totes les mesures, és necessari més temps del que disposàvem.

. Aquest horari és per un curs escolar.

  1. Les entrades i sortidesseran esglaonades, per tal d’evitar les aglomeracions. A continuació us detallem els horaris:

HORARI ENTRADA MATÍ: de 8:55h a 9:10h.

HORARI ENTRADA TARDA: de 14:55h a 15:10h.

Es podrà anar entrant durant els quinze minuts.

Per sortir, com podeu veure a la graella, cada nivell té assignada una hora concreta.

ACCÉS Grup Horari sortida matí Horari sortida tarda
PORTA PATI INFANTIL

  c/Pujada del dipòsit

P3 12:25h 16:35h
P4 12:30h 16:30h
P5 12:35h 16:25h
PORTA PRINCIPAL

c/ Lleó I

1r 12:25h 16:35h
2n 12:30h 16:30h

PORTA PATI PRIMÀRIAc/ Pujada del dipòsit
3r 12:35h 16.25h
4t 12:25h 16:35h
12:30h 16:30h
12:35h 16:25h
  1. Tal i com us vam dir, a principis de setembre farem reunions informativesal pati de l’escola, en grups reduïts, per explicar-vos més detalladament l’organització del curs i conèixer el tutor i grup dels vostres fills. A continuació us detallem els dies i hores de les reunions:

P3: dimecres 2 de setembre  a les 18h

P4: dimecres 2 de setembre a les 19h

P5: dijous 3 de setembre a les 18h

1r: dijous 3 de setembre a les 19h

2n : dilluns 7 de setembre a les 18h

3r : dilluns 7 de setembre a les 19h

4t: dimarts 8 de setembre a les 18h

5è: dimarts 8 de setembre a les 19h

6è: dimecres 9 de setembre a les 18h

Us desitgem un molt bon estiu i esperem poder retrobar-nos al setembre.

La direcció del centre

BON ESTIU

 

Benvolgudes famílies,
Hem arribat al final d’un curs molt especial. Les circumstàncies ens han fet treballar d’una manera nova, que ens ha fet aprendre moltes coses diferents.
Alumnes, famílies i mestres hem passat per moments alts i baixos. Això també ens ha fet créixer i valorar el que és important.
Des de l’escola hem volgut acompanyar tothom, tenint en compte la diversitat de situacions. Ens quedem amb aquells moments d’intercanvi no només de tasques, sinó també d’emocions diverses, a través de whatsapps, trucades telefòniques, videoconfències… durant les quals, alumnes i famílies ens han tingut al seu costat.
Volem agrair-vos l’esforç i la comprensió que ens heu demostrat. Ens retrobarem al setembre seguint les directrius que vindran marcades pel Departament d’Educació.
L´equip de professionals de l’escola vol desitjar-vos un bon estiu ple de FELICITAT.
Salut!

 

50è aniversari Escola Lacustària. EL DOCUMENTAL

L’escola Lacustària ha celebrat aquest curs 19-20 el 50è aniversari de l’acabament de la seva edificació i el fet que per primera vegada en la història de l’ensenyament a Llagostera, nens i nenes compartirien un edifici que havia iniciat la seva construcció l’any 1936.

Enguany hem volgut commemorar aquest fet amb diferents activitats que s’han pogut fer a l’escola i també amb l’exposició que es va organitzar des de l’Arxiu Municipal amb el títol “Aprendre de lletra. L’ensenyament públic a Llagostera (1798-2019)”.

Una comissió mixta formada per famílies i mestres, va coordinar l’elaboració d’un documental, realitzat amb la col.laboració de David Molero, que s’havia de projectar al Teatre del Casino Llagosterenc durant el mes de març passat.

Degut a la situació de confinament que ens ha tocat viure, hem hagut de posposar l’estrena. Aquesta es farà tan bon punt les circumstàncies ho permetin i esperem que pugui comptar amb la participació de moltes persones del poble que han sigut protagonistes de la història de l’escola pública a Llagostera.

Aquí en teniu un avançament:

Informació respecte a la reobertura de l’escola

Benvolgudes famílies,

Us informem que, seguint les indicacions del Departament d’Educació i el Pla de Reobertura de l’escola, al nostre centre finalment no s’ha hagut d’atendre cap infant d’Educació Infantil. Respecte a l’assistència voluntària d’alumnes de 6è, es fa efectiva una sessió setmanal.

Es poden realitzar tutories individualitzades, sempre que el tutor, tutora o família vegi la necessitat de trobar-se presencialment. Es prioritzarà, però, continuar fent les tutories necessàries per videoconferència o telefònicament.

Us recordem que el curs continua telemàticament i acabarà el dia 19 de juny. Els informes del tercer trimestre i de final de curs s’enviaran a les famílies per correu electrònic el 29 de juny. 

Si necessiteu contactar amb l’escola podeu fer-ho trucant al telèfon 972830339 o a través del correu electrònic: escolalacustaria@escolalacustaria.cat

 Moltes gràcies per la vostra comprensió.

 

Salutacions,

La direcció del centre