Taller de robòtica

Els alumnes d’excel·lència de matemàtiques de 5è i 6è ens estem iniciant a la robòtica. Hem format 3 grups amb 5 alumnes i un robot Lego Mindstorms EV3. A les primeres sessions hem après com podíem dissenyar i construir el nostre robot a més de conèixer les bases del llenguatge de programació.

Aquest curs ens hem apuntat a la First Lego League (FLL). És un concurs internacional que consisteix en realitzar una sèrie de reptes sobre un terreny de joc amb un temps limitat. També hem de realitzar un projecte científic sobre un desastre natural, identificant un problema i proposant una solució innovadora.

En aquests moments estem començant a treballar sobre la taula de competició, re-dissenyant el robot per tal de que tingui les habilitats necessàries per realitzar les tasques encomanades i començant-lo a programar, és a dir, ensenyant-li com ho ha de fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>