Hem decidit que farem una entrevista a la senyora Montse Lapido que és la cuinera de l’escola. Ella fa un ofici molt important: cuina i prepara el menjador perquè els alumnes puguin menjar.
Aquí teniu l’entrevista:
-Quin és el teu nom?
Montse Lapido.
-Quant temps portes treballant a l’escola Els Estanys?
Porto més de deu anys treballant a l’escola.
-T’agrada la teva feina?
Sí.
-Quines empreses et porten els diferents tipus de menjar?
Em porten la carn de Carntrias, la fruita i la verdura la porten de Badia, i el peix el porten de Friolisa.
-Com organitzes els menús?
Em donen un menú a principi de mes, i a partir d’aquí m’organitzo els dinars de cada dia, seguint les orientacions.
-Quina és la mitjana d’alumnes que utilitzen el servei de menjador?
La mitjana dels alumnes que utilitzen el servei del menjador és de 50 nens.
-Per a quines escoles cuines?
Cuino per la Llar de Platja d’Aro i Castell d’Aro, Escola Fanals i Escola Els Estanys de Platja d’Aro i Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro.
-Quin és el plat que agrada més entre els alumnes?
El plat que té més èxit és l’arrós amb tomata.
I el que menys?
El que té menys popularitat és el peix.
Moltes gràcies pel teu temps.