El projecte ‘Patis compartits’, nominat a un premi de la FAPAC!

El projecte Patis compartits és un dels 5 finalistes al premi Tothom a l’AMPA de la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya). Clica aquí per votar-lo i ajudar-nos a guanyar el premi! Les votacions estan obertes fins al 21 de març (perquè el teu vot tingui validesa, has de votar el teu projecte preferit de cadascun dels 3 apartats).

El projecte Patis compartits ha creat un espai de trobada cada divendres per a les famílies de P3, P4 i P5, que comparteixen jocs i experiències amb els nens i nenes, al pati de l’escola. L’AMPA de l’escola Ponent va iniciar aquest projecte durant el curs passat i enguany l’ha ampliat als cursos de primària amb noves propostes d’experiències conjuntes i intervencions a espais de l’escola mitjançant el projecte Patis en moviment.

Aquest nou projecte ha permès, per exemple, portar a terme un procés comunitari de creació d’un mural amb l’artista Pau Farell o l’arranjament del porxo de l’edifici d’educació infantil.

Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>