Projecte de Natació a 3r amb el Quàtic

Avui divendres, l’alumnat de 3r ha iniciat el projecte de Natació!

Tots els divendres al matí del 2n trimestre gaudiran de les activitats aquàtiques que ofereix la Piscina Infinit d’Igualada amb l’eix de treball transversal del Quàtic.

El projecte s’inclou dins de la programació de l’àrea d’Educació Física per treballar el millora del sistema immunològic i del sistema cardiovascular, afavorir la socialització, el treball en equip, la relaxació i el foment dels hàbits d’higiene personal.

El mètode Quàtic, és un mètode d’ensenyament propi on els nens i nenes aprenen a nadar de forma segura i divertida. La metodologia té en compte tots els aspectes necessaris per al control i la seguretat. Compta amb un equip humà preparat i amb experiència en l’entorn aquàtic i el tracte infantil. S’ofereix un ambient de total confiança i diversió, on els nens i nenes puguin gaudir i passar una bona estona mentre aprenen. El joc és una eina fonamental per la implicació del nen garantint un aprenentatge més efectiu i ràpid. Mitjançant l’activitat aquàtica es contribueix el desenvolupament integral del nen/a i a la millora de la seva qualitat de vida donat que és una font d’aprenentatge, de benestar, de salut, plaer i esbarjo.

Una proposta molt ben valorada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>