Nou projecte: Ràdio a l’escola

Avui, divendres 16 d’octubre, iniciem un nou projecte a l’escola: la Ràdio escolar.

A través de l’Assemblea de Delegats/des hem organitzat un concurs per escollir el nom de la nostra ràdio. Al llarg dels darrers dies, l’alumnat del centre ha pogut escollir el nom i el més votat ha estat: POMPEU FM.

Aquest projecte s’inicïa amb l’objectiu de treballar l’expressió oral a les aules del centre i amb la finalitat de crear un projecte propi de centre i compartit amb tots i totes. Aquest divendres serà el primer dia que sonarà, per la megafonia del centre, el programa està preparat per un dels grups-classe (començarà Peter Pan) i el retransmetran radiofònicament dos alumnes del grup. A les 11:50 es preveu engegar la megafonia per gaudir escoltant del que ens han preparat els companys/es, d’aquesta manera, els pares/mares que vulguin podran escoltar-lo en directe mentre esperen l’obertura de portes del centre.

En breu, us anirem informant del procés i de les novetats.

radio1

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>