1r Equip de mediació del curs 2020-2021

Avui dimarts, hem celebrat la 1a trobada de l’Equip de mediació del curs 2020-2021.

A cada grup-classe, de 1r a 6è, s’escull un/a alumne/a que serà l’encarregat de la mediació a l’aula i tindrà el càrrec, per a tot el curs, del mediador/a de l’aula.

A la trobada d’avui, l’Equip Directiu ha fet les presentacions dels assistents i ha explicat les funcions del mediador/a de l’aula. D’aquesta manera l’alumne/a coneix quina serà la seva tasca: escoltar les dues parts, demanar ajuda al tutor/a, buscar un lloc per parlar-ne, arribar a acords… I també entendre que a la mediació, ningú perd o guanya, que cal informar al mestre, que és molt important no dir mentides…

A més, hem plantejar un seguit de situacions, amb imatges projectades, per cercar la solució dels problemes: què haurem de fer i dir com a mediadors.

Finalment, hem presentat un recull de dinàmiques sobre mediació per a fer a les aules i un document per recollir les dinàmiques que es facin a l’aula (amb la valoració: com ens hem sentit? què hem après?…) i entregar a l’Equip Directiu a la propera trobada de l’Equip de medicació.

Per acabar, un selfie conjunt!

Una proposta que s’inclou al Projecte de convivència del centre.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>