Erasmus+: Un somni fet realitat

Ahir l’escola va rebre una gran notícia. Hem estat seleccionat per portar a terme una projecte Erasmus+ durant els propers dos anys. El projecte ha estat molt ben valorat a nivell de Catalunya i Espanya. Aquesta vegada l’escola serà la coordinadora de desenvolupar el projecte que porta com a títol “Take the eTrain”, un projecte adreçat a alumnat d’educació infantil i primària que té com a principal objectiu instaurar i potenciar una nova metodologia d’aprenentatge als centres socis sobre el  treball cooperatiu com a base en la resolució de problemes. A partir d’un mateix fil conductor, el tren, com a mitjà de comunicació que facilita la proximitat entre països de la unió, i amb l’ús de les noves tecnologies es pretén que l’alumnat desenvolupi competències tan acadèmiques com socials, que el capacitin per a ser en un futur un ciutadà europeu capaç d’adaptar-se a les situacions canviants del seu entorn social. Treballarem cooperativament amb escoles de Polònia, Grècia, Itàlia, Lituania i Slovakia.

Felicitats Escola Joan Sanpera i Torras i resta d’escoles del projecte!

1 comentari

  1. Rosa Maria Isidro Ortega

    Felicitats !!!! Escola Joan Sanpera per aquest nou projecte, com els altres projectes que heu portat aquest també serà excel.lent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>