Ajuts menjador curs 21-22

El Consell Comarcal ha publicat les bases de convocatòria per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador per a la utilització del servei escolar de menjador a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics per al curs 2021-2022.

Les sol·licituds es podran presentar del 3 de maig al 22 de maig de 2021 de manera telemàtica o en format paper a la secretaria de l’escola.

Teniu tota la informació a la circular 22.

XXIX Fira del llibre usat

Dijous 29 i divendres 30 es muntarà una paradeta de llibres a l’escola on totes i tots podreu aconseguir els vostres llibres.
Com ho farem??
Les famílies de 6é vendran les butlletes a la porta de l’escola a 1€ durant les tardes de dilluns, dimarts i dimecres perquè els nens i les nenes els puguin bescanviar pels llibres que més els agradin quan facin la visita amb la seva classe dijous i divendres.

Animeu-vos ! Una butlleta = un llibre !

Guia de lectura de Sant Jordi 2021

Tenim el plaer d’adjuntar-vos la Guia de Lectura Sant Jordi 2021, elaborada pel Seminari de dinamització de la biblioteca escolar. Veureu que al costat de les imatges hi ha unes icones amb l’enllaç a la pàgina de cada llibre, en la web de la seva editorial i en la de les biblioteques públiques.

Aprofitem per desitjar-vos un bon Sant Jordi.

 

Celebració de Sant Jordi 2021 a l’escola

Aquest any de pandèmia, l’escola ha hagut de reorganitzar i adaptar la celebració de les festes, que no poden ser obertes i s’han de celebrar en un format només en l’entorn escolar, i respectant els grups bombolla. Tenint aquest fet en compte, els actes de la diada a l’escola seran:

Matí:

  • Educació Infantil i Cicle Inicial: visita a l’exposició de poemes i llibrets/manualitats elaborats per l’alumnat i recitar el poema a la classe
  • Cicle Mitjà i Superior: Jocs Florals on es comunicarà a les diferents classes quins seran els poemes destacats i quins els guanyadors del concurs (s’estan elaborant aquests dies). Es donaran diplomes a tots els finalistes i es llegiran els poemes guanyadors.

Tarda:

  • Tarda del conte, en la que alguns de vosaltres explicareu online, o enviareu gravació amb el vostre conte. (Cicle inicial ho farà al matí, a la tarda aniran a la piscina)
Serà un dia diferent, però igualment literari i emocionant!

20a Setmana Mediambiental

Del 16 al 19 de febrer celebrem la 20a edició de la Setmana Mediambiental. Aquest any el lema és LA NATURA I L’ACCIÓ HUMANA A LA MEVA VILA, i volem reflexionar sobre com ens agradaria que fossin els espais lliures a la nostra vila.

Farem un munt d’activitats com:
– Activitats de reflexió i de propostes, de com volem que siguin els espais lliures de la nostra vila.
– Descobrir com des de l’escola podem col·laborar per a un món millor.
– Treball del decàleg mediambiental de l’escola.
– Tallers 4R (reduir, reutilitzar, reparar i reciclar).
– Tallers de l’Escola de Consum.
– Cultivar a l’hort de l’escola.
– Educació Física: activitat a primària amb patins o patinets.
– Treballs de jardineria del pati d’infantil i entorn de la bassa.

Aquest any l’ACTE CONJUNT el farem de manera telemàtica.