Quaderns i llibres de text pel curs 20-21

La comissió de llibres de l’AFA de l’Escola Castell Ciuró ens comunica un canvi en el procediment d’adquisició i repartiment dels llibres per al curs 2020-2021.
Arran de l’afectació del COVID-19 s’ha arribat a un acord amb Abacus Coop per tal de realitzar la compra dels llibres.

  • La compra s’haurà de realitzar entre els dies 2-7-2020 i el 15-7-2020 i Abacus enviarà els llibres directament a l’escola.
  • L’entrega dels llibres la realitzarà el mestre a cada alumne el primer dia que vagi a l’escola.
  • A partir del dia 22-7-2020 fins al 31-7-2020, existeix la possibilitat d’anar directament a la botiga Abacus de Cornellà i realitzar la compra presencialment.

Recordem que us podeu posar en contacte amb l’AFA per buscar solucions i respondre els vostres dubtes al correu afa.castellciuro@gmail.com

Per a més informació consulteu el document: Comunicació quaderns i llibres de text 20-21

Bon estiu!

Aquest ha estat un curs diferent on no ens hem pogut acomiadar com ens hagués agradat, ni abraçades, ni petons, tot de manera virtual. Però us enviem a totes i a tots una abraçada ben forta i desitgem que passeu unes bones vacances. Agraïm un cop més la col·laboració de totes les famílies en tot aquest trimestre estrany des de casa, on els nens i nenes no han vingut a l’escola. Tornem al setembre amb les piles carregades i amb ganes de veure’ns. Serà també un curs diferent però ens en sortirem. Bon estiu!

Últimes informacions

Hem arribat al final del curs més inesperat de tots els que hem viscut fins ara. Us volem fer arribar unes últimes informacions per a aquests dies:

  • El 25 de juny a les 17h farem una reunió virtual pels futurs alumnes de P3 del curs 20-21
  • El 29 de juny us enviarem els informes d’aquest trimestre i els informes finals dels cursos de Primària
  • El dilluns 29 i dimarts 30 podreu venir a l’escola a retornar els llibres i altres materials que tingueu a casa

A principis de la setmana vinent us enviarem l’explicació de com podeu adquirir els llibres i quadernets pel proper curs, segons les gestions que ha efectuat la comissió de l’AMPA, que sempre treballa perquè pugueu obtenir-los d’una forma beneficiosa.

Ajuts menjador escolar

S’han aprovat les bases per a la convocatòria dels ajuts de menjador escolar per al curs 2020-2021. Les mesures de confinament fan que la tramitació sigui telemàtica a través del web www.elbaixllobregat.cat. El termini per a la presentació de sol·licituds és del 4 al 17 de juny de 2020. El Consell Comarcal ha elaborat un document de preguntes freqüents (FAQs). Recomanem la seva lectura abans d’iniciar la sol·licitud telemàtica. Serà necessari introduir el número IDALU, que és el codi identificador únic que el centre escolar assigna a cada alumne. Ens podeu fer la petició d’aquest codi per correu electrònic.

Estem a la vostra disposició per aclarir els vostres dubtes al correu a8021442@xtec.cat o al telèfon 93 668 35 29 a partir que entrem en la fase 2.

INFORMACIÓ BEQUES MENJADOR