LLIBRETES VIATGERES DE C S

El Ziad ens ha presentat una notícia que es titula EL RAMADÀ.  És una tradició musulmana que consisteix en no menjar durant el dia, no es pot menjar ni beure res però per la nit i per la matinada pots menjar i beure tot el que vulguis. Al Ziad no li agrada perquè passa molta gana.

El Didàc ens a presentat els seus pobles preferits Vilaller de on es la seva mare i el Castell del Remei de on es el seu pare. Al  Didàc li agraden molt aquestos pobles per que coneix a tothom i els dos pobles són molt bonics.

La Carla ens pesenta les meves vacances. Explica que va anar ha l’Estartit diu que va anar a les illes medes amb vaixell després els van deixar banyar-se en una cala i van tornar. També feien caminades pel poble per coneixe’l més també van trobar un acantilat on és van banyar.Una altra activitat va ser pujar en una llanxa. Al tornar van parar en alguns pobles.

                                                                                                     El Xavier ens explica que va ha veure una pel·licula de pokemons i amb la entrada li van donar una carta de

edició limitada.Van anar al centre d’observació de l’univers ha Ager.

El Xavier va passar molt bona tarda amb la família.                     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>