Veredicte 8è Concurs de Contes del Lluert

Divendres, 12 de març, a les 18:30h i al gimnàs de l’escola, el Jurat del 8è Concurs de contes del Lluert, organitzat per l’ Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell del Camp, va fer públic el veredicte dels premiats. Aquest any el tema del concurs era el “Lluert i el coronavirus”.

A l’acte hi van poder assistir els nens i nenes de 5è, les seves tutores, la Cristina i la Coia i un familiar representant seguint totes les normes de prevenció i seguretat per la COVID19.

També van ser-hi presents, la Núria Sardà, presidenta de l’Associació, la Clara Madurell il·lustradora i  els regidors Jordi Jové, Jordi Fortuny i Josep A. Carretero.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Sr. Josep Sabaté va ser l’encarregat de donar la benvinguda i la M. Teresa Vidal, presidenta del Jurat conjuntament amb la Rosa M. Escoda i la Montserrat Aluja, van anar desvetllant cadascun dels relats que participaven al concurs, destacant els valors i bons missatges que havien trobat tot llegint i rellegint les històries dels nens i nenes participants. La decisió va ser molt difícil.

Com a anècdota van destacar l’originalitat dels pseudònims escollits, alguns ben complicats de pronunciar!

De les 33 obres presentades, finalment van acordar atorgar 3 accèssits i 3 premis així com, un certificat de participació, ben endolcit, per a cadascun dels escriptors i escriptores.

 • PREMIS
  • 1r premi:  “El lluert i les bèsties de foc salven el món” de Lucyinthesky de la Lucía Félix Sancha.
  • 2n premi; 2020 Un any de descobertes” d’Ossa Melva de la Gemma Pluvinet Pahí.
  • 3r premi: El lluert i la vacuna” de B. Krum del Víctor Barceló Gàlvez.
 • ACCÈSSITS
  • 1r accèssit: El lluert i la Covid” de El personatge misteriós del Blai Lluís Puigdomènech.
  • 2n accèssit: El lluert té la Covid” de Levi Ackerman del Carles Agustí Romero,
  • 3r accèssit: El lluert i la Covid” de Kakashi hatake Uzumaki de l’Aitor Andreo Reina. 

Així doncs, ja tenim moltes ganes que arribi el dia de Sant Jordi, per poder gaudir del conte de la Lucía: “El Lluert i les bèsties de foc salven el món” i veure les il·lustracions que haurà fet la Clara Madurell.

No us el perdeu!

La resta de contes i històries, els nens i nenes de 5è els explicaran per Sant Jordi a tots els infants de l’escola. Enhorabona a tots i totes per la feina feta!

 

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>